Cambridge audio Minx air 100 Volledige grootte weergeven

Cambridge audio Minx air 100

De Minx Air is een revolutionair draadloos systeem voor al je muziek, vanaf iedere bron – smartphone, tablet of op je computer.

Meer details

€ 399,00

De Minx Air combineert de expertise van Cambridge Audio op het gebied van hifi-ontwerp met de nieuwste draadloze streaming-technologie. Dit betekent dat je je smartphone in je broekzak kunt houden of je tablet kunt blijven gebruiken terwijl je luistert naar je favoriete nummers.

Dus welk apparaat je ook gebruikt, je kunt genieten van draadloze muziek in superieure geluidskwaliteit.

In één oogopslag

  • Snel en gemakkelijk te installeren
  • Muziek streamen vanaf je iPhone, iPad, smartphone, tablet of computer
  • Luister naar je favoriete internetradiozenders
  • Ongelooflijk massief geluid
  • Strak en duurzaam ontwerp

 

De Minx Air 100 is een bijzonder veelzijdig draadloos muzieksysteem dat staat te springen om je favoriete nummers tot leven te brengen.

minx-air-devices-iconsOf je muziek nu op een iPhone, iPad, smartphone, tablet of computer staat, of als je graag luistert naar muziek-apps zoals Spotify en Napster, je kunt alles direct en draadloos streamen naar de Minx Air 100.

De Minx Air werkt met Apple AirPlay en Bluetooth, dus welk apparaat je ook gebruikt, de Minx Air doet zijn werk perfect.

Je zou verwachten dat een compact muzieksysteem goed werkt in de keuken of slaapkamer, maar de Minx Air heeft genoeg vermogen voor zelfs de grootste woonkamers. compatible-iconsDe nieuwste digitale versterkers en signaalverwerking zorgen tezamen met de gepatenteerde BMR-technologie voor prestaties waar andere draadloze systemen alleen maar van kunnen dromen

Het echte Cambridge Audio-geluid, maar dan in een compact formaat...

 

Compatibel met je favoriete muziek-apps

streaming-logos-horizontal

Neem contact op

Bel ons voor persoonlijk advies

Telefoon:070 - 38 68 440
06 - 53279581

Neem contact op!

PayPal

REMO AV © 2014
Realistatie: Wicked Work