Lijst van producten op merk Elipson

Elipson - La perfection du son

Design Luidsprekers in optima forma

Elipson heeft, zoals velen zullen weten, zijn roots in Frankrijk liggen en is zeer lange tijd een van de grootste luidspreker merken in het land geweest. Talloze studio’s en concert zalen waren ingericht met speakers van dit fameuze merk, waaronder bijvoorbeeld de ORTF, Opera du Rhin en Opera du Paris. Elipson stamt dan ook al uit 1938 en is uitvinder van de sphere (in Nederlands ‘bol’) luidspreker en ellipsvormige reflector. Hierin ligt de oorsprong van de naam.
In de jaren ‘70 en ‘80 was de 40 cm doorsnee 402 een must voor de audio liefhebber.
Deze 402 zal in zijn vorm weer gebruikt worden in de 4260 speaker.
Ondanks dat de luidsprekerlijn van Elipson een stuk afgeslankter is, is de passie niet minder.

De huidige design luidspreker van Elipson mag gezien worden in vele interieur soorten. De mooie ronde vorm van Planet L en M geven een hele mooie sfeer aan ieder ruimte en laten zich heel makkelijk plaatsen op de grond, aan de muur of aan het plafond. De Subwoofer geeft mogelijk een fantastische ondersteuning en ziet er minstens net zo fraai uit.

Elipson streeft er nog steeds naar de emotie van de componisten en de uitvoerenden over te brengen naar zijn luisteraars. De techniek mag uitdoven naar de achtergrond, de muziek overlatend om van te genieten....

€ 549,00
Inclusief belasting
Levering in overleg

De Planet Sub is een mooie aanvulling voor zowel de Planet L als de Planet M in stereo en surround. Een krachtige 200 Watt klasse D  versterker en een 20 cm woofer  zorgen voor een sub laag tot 30 hz. De Planet Sub is cylindrisch en heeft een diameter van 31,6 cm. De Planet Sub is 40 cm hoog

€ 269,50
€ 274,50 -€ 5,00
Inclusief belasting
Levering in overleg

Compact, rond design, attractief en onderscheidend, de Planet M illustreert het hele arsenaal van de rijke historie van Elipson. Net als de Planet L leverbaar in de 3 kleuren rood, wit en zwart. Zo rond compact en toch zoveel dynamiek, daarmee onderscheid de Planet M zich van de massa. Ga voor persoonlijkheid, ga voor Planet M!

€ 599,00
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

The Prestige Facet 14F is a 2-and-a-half-way floorstanding speaker. Equally clear and detailed in the highs as it is deep and lively in the lows, this speaker will allow you to rediscover your favorite tracks.

PRIJS PER STUK

€ 234,50
Inclusief belasting
Levertijd 2-4 dagen

The PF6B speaker is the smallest model in the Facet range. Thanks to its compact size, it can easily be placed on any shelf or desk. Ideal for small spaces, the PF6B can also be used in a surround sound home cinema arrangement.

PRIJS PER STUK

€ 349,50
Inclusief belasting
Levertijd 2-4 dagen

The little sister of the Prestige Facet range has been equipped with an integrated amplifier to connect to today's world. With the PF6B BT, Elipson has created what it calls Connected High-Fidelity. With a true stereo sound broadcast through high-quality speakers, streaming enthusiasts will rediscover the world's most well-loved tracks

PRIJS PER STUK

€ 349,50
Inclusief belasting
Levertijd 2-4 dagen

Remarkable for their finish quality and their natural and precise sound, the Prestige Facet 8B bookshelf speakers provide an ideal solution for small spaces.

 

  

PRIJS PER STUK

€ 1.099,00
Inclusief belasting
Levertijd 2-4 dagen

A tall, 3-and-a-half-way model, the Prestige Facet 24F has a commanding presence thanks to its elegant design and impressive sonic performance, which combines finesse with power.

PRIJS PER STUK

€ 799,00
Inclusief belasting
Levertijd 2-4 dagen

Betere prijs kwaliteit verhouding is er niet. Deze sub is geschikt voor HiFi en Homecinema

De Sub10 staat garant voor een diep laag tot 27Hz. Hij staat stevig op zijn voetplaat met zijn 22 kg massa.

Maatvoering

40,5 cm breed x 42,4 cm hoog x 44,5 cm diep

€ 599,00
Inclusief belasting
Levertijd 2-4 dagen

Betere prijs kwaliteit verhouding is er niet. Deze sub is geschikt voor HiFi en Homecinema

Een schakel die niet mag ontbreken in een meer-kanaalsopstelling is de subwoofer. Goed gefundeerd laag, snel en krachtig. Het brengt zoveel meer beleving bij de film of concert.  De Sub8 heeft een 8 Inch wooffer ingebouwd voor een laag weergave tot 35 Hz. Er wordt gebruik gemaakt van een 150W klasse D versterker. Ook de woofer is met een rubber facet omrand.
Hij is bescheiden van formaat met een hoogte van 37,4 cm en een breedte van 35 cm. De diepte is 38,3 cm.
Leverbaar in de kleuren Walnoot, Zwart en Wit,

€ 469,00
Inclusief belasting
Levertijd 2-4 dagen

De Elipson Planet L is een all range design luidspreker optima forma. 
Ook op het gebied van de laagweergave is de Planet L een bijzonder fraaie luidspreker. U kiest dus niet alleen voor de Planet L vanwege zijn uiterlijk natuurlijk. Laat u zich verrassen door de uiterst realistische weergave van deze ronde luidspreker.