Lyngdorf CD2

Lyngdorf CD 2

Zeg niet zomaar een CD-speler tegen de Lyngdorf Audio CD-2! De Deense fabrikant lanceerde zopas deze pure audiotopper als nieuwste telg in een serie producten digitale versterkers met RoomPerfectTM. Dat verklaart de nieuwe en erg knappe visuele looks van de CD-2 waarin we het nieuwe hedendaagse design van het merk spotten.

€ 2.690,00
Inclusief belasting 1-2 werkdagen
 In Voorraad

Omschrijving

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken, biedt de CD-2 ongeëvenaarde prestaties, die verwacht worden van een Lyngdorf Audio product. Dankzij de ervaring die werd opgedaan met de verschillende bekroonde Lyngdorf Audio digitale versterkers en CD-spelers, behoort deze tot één van de best klinkende pure CD-spelers op de markt.

"We zijn trots op de introductie van de CD-2 als het eerste product uit onze nieuwe serie. Door gebruik te maken van de beste technieken en componenten, geloven we echt dat we een van de beste cd-spelers op de markt hebben gemaakt ", zegt Thomas Birkelund, CEO van het bedrijf.

De CD-2 is gebouwd alsof het een zware versterker is. Een dikke trillingsvrij aluminium chassis met vibratie gedempt deksel geeft het een tankachtige constructie. Het toestel is uitgerust met Intersample Clipping Correction (ICC), die verknipte stalen herstelt naar hun oorspronkelijke vorm. Geluidsarme technieken worden toegepast om de digitale uitgang te upsampelen en de D/A converter sectie is gelijk aan die van de legendarische Millennium MK IV versterker en wordt gebruikt om een hoge kwaliteit, ongebalanceerde en gebalanceerde eindtrap te voorzien.

Datasheet

15 kg
9 Items