Bowers & Wilkins AM1 White

Bowers & Wilkins AM1 White

De weerbestendige AM-1, de meest robuuste luidspreker die Bowers & Wilkins ooit gemaakt heeft, is ontworpen om overal geweldige geluidskwaliteit te leveren.

Perfecte monitor, voor binnen, ook buiten te gebruiken. Kan zonder subwoofer gebruikt worden!

€ 419,00
Inclusief belasting 1-2 werkdagen

Minimale afname van het product is 2.

 In Voorraad

Omschrijving

De AM-1 Architectural Monitor levert een unieke combinatie op van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. Veelzijdige weersbestendige monitors produceren vaak minder goed geluid. Zo niet de strakke, opwindende, krachtige AM-1: deze biedt de kenmerkende geluidskwaliteit van de luidsprekers van Bowers & Wilkins. 

Het tweeweg-ontwerp van de AM-1 heeft een omgekeerde driver-unit waarbij een aluminium dome tweeter van 25 mm onder een glasvezel bass/midrange driver gemonteerd is in plaats van erboven. Hierdoor wordt het geluid optimaal verspreid als de speaker hoog aan de wand gemonteerd is. De weergave van de lage tonen wordt versterkt door een aan de achterzijde gemonteerde ABR. Dankzij deze ABR in plaats van een gewone bassreflexpoort is de bassrespons van de AM-1 uitzonderlijk voor een speaker van dit formaat. Bovendien is de behuizing van de AM-1 zo onder alle omstandigheden weerbestendig. Deze combinatie van geavanceerde driver-units, unieke configuratie en klassiek eenvoudige crossover-componenten leidt tot een al even muzikale als flexibele luidspreker. 

De AM-1 is speciaal ontworpen en daarom eenvoudig te installeren en buitengewoon flexibel. Hij kan horizontaal of verticaal geplaatst worden. Met een grill van roestbestendig aluminium en een rigide behuizing van glasgevulde kunststof is de AM-1 bestand tegen extreme blootstelling aan stof, vocht en UV-straling. Hoewel hij duidelijk bijzonder geschikt is voor gebruik buiten, kan de AM-1 ook uitstekend in gezamenlijke binnenruimtes worden geplaatst dankzij zijn discrete ontwerp en indrukwekkende prestaties.

Technische kenmerken Nautilus™ buisbelaste aluminium dome tweeter. 
Glasvezel conus voor lage tonen/middenbereik. 
Auxiliary Bass Radiator (ABR)
Beschrijving Tweeweg systeem met Auxiliary Bass Radiator (ABR)
Driver-units 1x ø25 mm (1 in) aluminium dome hoge frequentie
1x ø 130 mm (5 in) glasvezel conus voor lage tonen/middenbereik
Frequentiebereik -6dB bij 46Hz en 50kHz (aan de wand geïnstalleerd)
Frequentierespons 51Hz - 22kHz op de referentieas (aan de wand geïnstalleerd)
Gevoeligheid 86dB (2,83V, 1m)
Totale harmonische vervorming <1% 200Hz - 20kHz (86dB, 1m)
Nominale impedantie 8Ω (5,2Ω min)
Aanbevolen versterkervermogen 20W - 100W bij 8Ω
Afmetingen 
(inclusief wandbeugel)
Hoogte: 310mm (12.25 in)
Breedte: 180mm (7 in)
Diepte: 210mm (8.25 in)
Nettogewicht 4kg
Afwerking Wit en Zwart


Datasheet

30 Items