Advance Paris PlayStream A5 netwerkreceiver

Advance Paris PlayStream A5 netwerkreceiver

 

Highlights

  • Vermogen van 2 x 80W aan 8 Ohm (2 x 130W aan 4 Ohm)
  • Advance PlayStream internetradio en streamingdiensten
  • FM- en DAB+ radio
  • Ingebouwde 24bit/196kHz D/A-Converter
  • Phono MM/MC ingang
€ 1.195,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Omschrijving

De Advance Paris Playstream A5 is een moderne stereo receiver. Door de compacte technologie van moderne muziekbronnen, zoals internetradio, streamingdiensten en mobiele apparaten zijn deze relatief makkelijk te integreren in een versterker. Voer daar de klassieke receiver-bestanddelen als FM- en DAB+ radio aan toe en er ontstaat één compact apparaat, de netwerkreceiver, met ongekende functionaliteit en 2x 80 watt uitgansgvermogen.

Om met streaming audio te beginnen, met de Advance Playstream A5 heb je een netwerkspeler, waarmee je muziek vanaf je computer kunt afspelen. Daarnaast worden muziekdiensten zoals o.a. Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer en Amazon Music ondersteund. Tienduizenden internet radiostations zijn via TuneIn beschikbaar. Ook een digitale Bluetooth ingang is voorzien. Met de optionele X-FTB01 of X-FTB02 bluetooth dongle kun je elk mobiel apparaat met de Playstream A5 verbinden. Ook kan de PlayStream A5 omgaan met Airplay en DNLA.
FM tuner en DAB+ staan tot je beschikking en je hebt legio ingangen, analoog waaronder Phono MM/MC, digitaal en USB beschikbaar om allerhande apparaten aan te sluiten.

Datasheet

5060133602712
5060133602712