Nieuws


 
 
 

Nieuw van Yamaha:
 
WXA: http://remo.nl/yamaha-musiccast/311-yamaha-musiccast-wxa.html

WXC: http://remo.nl/yamaha-musiccast/312-yamaha-musiccast-wxc.html


 


 

Yamaha heeft Musiccast ontwikkeld. Draadloos,

streaming, airplay, bluetooth, multiroom. En dat geïntegreerd in

alle producten. Versterkers, receivers, speakers, etc

 

  

NIEUW VAN BOWERS & WILKINS:

DE ZEPPELIN WIRELESS

 

 


 

Nieuw bij Remo: De mooie maar vooral ook zeer muzikale producten van Elipson!

 

 

 

 

 

Puur en prachtig geluid

Bowers & Wilkins lanceert de nieuwe CM Serie

De nieuwe CM Serie van Bowers & Wilkins biedt een spectaculaire verbetering op de audioprestaties en het luxueuze design waar de serie bekend om staat. Met de nieuwste Bowers & Wilkins technologieën - waaronder ontkoppelde Double Dome tweeters, een geraffineerde nieuwe styling en splinternieuwe modellen, levert de nieuwe CM Serie puur en prachtig geluid.

De introductie van de Bowers & Wilkins ontkoppelde Double Dome tweeter op de CM10 uit 2013, leidde niet alleen tot internationale bekroningen, maar - veel belangrijker nog - tot een imposante verbetering in audioprestaties. De volgende logische stap was dan ook deze technologie naar de rest van de CM Serie brengen. Voor het eerst is de volledige CM Serie nu voorzien van deze uitzonderlijke nieuwe tweeters, en zijn de CM10 S2 en de nieuwe CM6 S2 ook nog eens uitgerust met tweeter-on-top, voor nóg indrukwekkendere geluidsprestaties.

 

 

Bowers & Wilkins heeft recentelijk de nieuwe 600 serie gelanceerd:

Iedereen zou echt goed geluid moeten kunnen ervaren. De nieuwe 600 Serie maakt dit mogelijk. De 600 Serie combineert uitmuntende audio prestaties met een aantrekkelijke prijs door technologie van high-end luidsprekers van Bowers & Wilkins te verenigen met technische oplossingen die uniek zijn voor deze lijn, waardoor optimaal geluid voor iedereen binnen handbereik komt.

Nieuw van Cocktailaudio:

Cocktail audio X30

  • Revolutionair All-In-One HiFi-apparaat
  • Netwerk Muziekserver en Streamer, CD-speler en CD-ripper, Internetradio, FM radio, Versterker en D/A converter
  • Bediening via afstandsbediening, UPnP apps voor iOS en Android en webinterface
  • Topklasse Burr Brown PCM1792a D/A converter
  • Krachtige Texas Instruments digitale versterker

 

Nieuw van Lyngdorf:

Lyngdorf TDAi 2170

Deze TDAI-2170 doet geen digitaal naar analoog audioconversie ; het digitale signaal stuurt de luidsprekers rechtstreeks aan, zonder omzetten, zonder tussenstop, zonder vervorming. Deze unieke en technisch veelvragende oplossing biedt geruisloos afspelen op elk geluidsniveau, een onovertroffen dynamisch bereik en het geluid in zijn puurste vorm.

Technologie staat niet stil, maar ook deze TDAI-2170 niet. Met een optionele HDMI-module (ARC/CEC compatibel met vier inputs en één output) is de TDAI-2170 een slimme toevoeging aan je bestaand A/V-systeem. Plus, de TDAI-2170 biedt optioneel streaming via USB. Je kan zelfs opteren voor een high-end ADC (Analoog naar Digitaal Converter) met extra analoge inputs. Hou het simpel of haal het maximum eruit, de keuze is aan jou.


Nieuw van Rotel:

Rotel RA 1570

 

De Rotel RA 1570 is de meest complete HiFi versterker die op dit moment te koop is. Volledig digitaal voorversterker gedeelte, optische en coaxiale digitale ingangen, USB actief en passief, bluetooth. Daarnaast de briljante 120 Watt discrete eindtrappen. En dat alles opgebouwd met a-grade componenten en een fantastische afwerking. Een echte “must have” voor de muziekliefhebber!!