Roon Nucleus

Roon Nucleus

  • De ROON Nucleus is het hart van elke ROON audio streaming infrastructuur en is speciaal en exclusief ontworpen voor het gebruik van de krachtige streaming audio ROON software waarmee je eenvoudig een high-end multiroom en multi platform streaming systeem opzet. Stream met de Nucleus je muziek vanaf een intern of extern opslagapparaat, NAS of onlinedienst zoals Tidal. Stream hierbij zelfs met meerdere gebruikers naar meerdere verschillende ruimtes tegelijkertijd.
€ 1.849,00
Inclusief belasting 2-4 werkdagen
 Levertijd 2-4 dagen

Omschrijving

De ROON Nucleus is het hart van elke ROON audio streaming infrastructuur en is speciaal en exclusief ontworpen voor het gebruik van de krachtige streaming audio ROON software waarmee je eenvoudig een high-end multiroom en multi platform streaming systeem opzet. Stream met de Nucleus je muziek vanaf een intern of extern opslagapparaat, NAS of onlinedienst zoals Tidal. Stream hierbij zelfs met meerdere gebruikers naar meerdere verschillende ruimtes tegelijkertijd.

Download de gratis ROON remote software voor Windows, Mac, iOS of Android en blader met een ongekend gemak door je muziekbibliotheek. Wil je graag meer informatie ontvangen over het album of over de artiest? ROON toont het je in een oogwenk. Ben je benieuwd welke artiesten passen bij jouw muzieksmaak, dan doet de app je in een oogopslag verschillende suggesties.
Opslagcapaciteit


Intern biedt de Nucleus ruimte aan een 2,5-inch HDD of SSD voor de opslag van je digitale muziekbestanden. Extern kun je er USB opslag devices op aansluiten. Hiervoor zijn twee USB 3.0 poorten beschikbaar. Verder heeft de Nucleus een RJ45 gigabit netwerkaansluiting en een HDMI aansluiting voor stereo en multichannel output. Omdat de Nucleus geen interne ventilator heeft is de werking altijd fluisterstil. Zet hem dus gewoon in de luisterruimte neer en sluit hem aan op een DAC met USB of HDMI aansluiting. Hiermee dient de Nucleus dus tevens als een audiofiele streaming bridge.

De Nucleus variant biedt muziekliefhebbers met een Tidal of Qobuz abonnement en een beperkte digitale muziekbibliotheek. Deze heeft een maximale capaciteit van 10.000 muziekalbums of 100.000 tracks. Ook ondersteunt de Nucleus alle mogelijke ROON DSP-functies bij PCM-streams.

Heb je een ROON License en een Roon Ready netwerkspeler, dan is de keuze voor de krachtige en ultra stabiele Nucleus een logische volgende stap.

 Omschrijving inklappen

Specificaties

Algemeen
Standaard capaciteit
geen
Raid-systeem
geen
Vervangbare harddisk(s)
ja
Hot swappable
nee
Aansluitingen
Netwerk 
ja
Wifi 
nee
USB A in
2
eSATA
nee
Fysieke eigenschappen
Uitvoering 
grijs
Afmetingen (BxHxD) 
212x74x156 mm
Gewicht 
2,5 kg
SKU
EAN
0639510820725

Datasheet

Arcam

Je bent misschien ook geïnteresseerd in