Elipson musiccenter connect

Elipson Music center connect

ELIPSON MUSIC CENTER CONNECT

€ 999,00
Inclusief belasting 2-4 werkdagen
 Levertijd 2-4 dagen

Omschrijving

Net als in het verleden heeft Elipson de stap naar het maken van electronica al langer geleden gezet. Zo wordt een compleet systeem gecreëerd met de Planet L en Planet M of andere luidsprekers uit het brede assortiment van het Franse merk. Afgestemd op elkaar in techniek en uiterlijk. 
De Music Center Connect heeft een doorsnee van 33 cm en is 7,3 cm hoog en uitgevoerd in mat zwart.

De Elipson Music Center Connect is de derde versie van de Music Center en is een meer dan een weergever. De MC is een dirigent die zich makkelijk laat inzetten om alle verzamelde muziek in huis ten gehore te brengen. Of het nu vanaf de PC, netwerk is of vanaf uw iPhone of iPad met de Elipson app, of welk Android gestuurd apparaat dan ook, (digitale) radio of CD, de MC past zich aan en geeft de gevraagde muziek weer. De Music Center is onderdeel van een aantal producten uit de Connect serie van Elipson. Producten als de W35, Connect 250 en Wifi receiver werken allemaal volgens hetzelfde protocol. Een huis vol muziek onder hand bereik!
Zo zijn er bijna geen kabels benodigd om toch uw favoriete muziek te luisteren. En natuurlijk kan de TV direct aangesloten worden met een optische verbinding. Bluetooth connectie voor snelle toegang om bijvoorbeeld You Tube filmpjes mag ook niet ontbreken.

De versterking vindt plaats door middel van ICEpower® van Bang & Olufsen, gekozen om zijn kwaliteit en hoge efficiency.

Technische specificatie
frequentie bereik 20 – 24000 Hz
vermogen RMS 4 Ω: 120Watt
vermogen RMS 8 Ω : 60Watt  

Datasheet

Elipson